page_banner

produk

lini produksi hidroforming tekanan tinggi internal

Katrangan singkat:

Pembentukan tekanan tinggi internal, uga disebut hydroforming utawa hidrolik, minangka proses pambentukan materi sing nggunakake cairan minangka medium pembentuk lan entuk tujuan kanggo mbentuk bagean kothong kanthi ngontrol tekanan internal lan aliran materi.Hydro Forming minangka jinis teknologi pambentukan hidrolik.Iku proses kang tabung digunakake minangka billet, lan billet tabung dipencet menyang growong jamur kanggo mbentuk workpiece dibutuhake dening nglamar Cairan tekanan ultra-dhuwur lan feed aksial.Kanggo bagean karo sumbu mlengkung, billet tabung kudu wis mbengkongaken menyang wangun bagean lan banjur pressurized.Miturut jinis bagean mbentuk, tekanan dhuwur internal mbentuk dipérang dadi telung kategori:
(1) ngurangi hydroforming tabung;
(2) tabung nang mlengkung sumbu hydroforming;
(3) multi-pass tabung tekanan dhuwur hydroforming.


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan lan Aplikasi

Komponen hydroforming nduweni bobot entheng, kualitas produk sing apik, desain produk sing fleksibel, proses sing prasaja, lan nduweni karakteristik manufaktur sing cedhak-net lan manufaktur ijo, saengga wis akeh digunakake ing bidang otomotif ringan.Liwat desain bagean efektif lan desain kekandelan tembok, akeh bagean mobil bisa kawangun menyang komponen integral siji karo struktur Komplek dening hydroforming saka tabung standar.Iki temenan luwih unggul tinimbang cara stamping lan welding tradisional babagan kualitas produk lan kesederhanaan proses produksi.Paling pangolahan hydroforming mung mbutuhake punch (utawa hydroforming punch) sing konsisten karo wangun bagean, lan diafragma karet ing mesin hydroforming muter peran saka die biasanipun, supaya biaya die kira 50% kurang saka tradisional. mati.Dibandhingake karo proses stamping tradisional, sing mbutuhake macem-macem proses, hydroforming bisa mbentuk bagean sing padha mung ing siji langkah.

hidroforming 02
Internal High Pressure-Hydroforming

Dibandhingake karo stamping welding parts, kaluwihan saka pipe hydroforming yaiku: nyimpen bahan, ngurangi bobot, bagean struktural umum bisa suda dening 20% ​​~ 30%, bagean poros bisa suda dening 30% ~ 50%: Kayata mobil subframe, ing bobot umum bagean stamping yaiku 12kg, bagean pambentuk tekanan dhuwur internal yaiku 7 ~ 9kg, pengurangan bobot 34%, dhukungan radiator, bobot bagean stamping umum 16.5kg, bagean pambentuk tekanan dhuwur internal yaiku 11.5kg, pengurangan bobot 24%;Bisa nyuda jumlah machining lan welding workload sakteruse;Nambah kekuatan lan kaku komponen, lan nambah kekuatan lemes amarga abang saka joints solder.Dibandhingake karo bagean welding, tingkat panggunaan materi 95% ~ 98%;Ngurangi biaya produksi lan biaya cetakan nganti 30%.

peralatan hydroforming cocok kanggo manufaktur aerospace, tenaga nuklir, petrokimia, sistem banyu ngombé, sistem pipa, industri otomotif lan sepedha komponen kothong bagean shaped Komplek.Produk utama ing bidang otomotif yaiku pigura dhukungan awak mobil, pigura tambahan, bagean sasis, dhukungan mesin, fitting pipa intake lan exhaust, camshaft lan bagean liyane.

hydroforming

Parameter produk

Normal pasukan [KNI

16000>NF>50000 16000 20000 25000 30000 35000 40000 50000

Awan bukaan [mm]

 marang panyuwunan

Geser pukulan [mm]

1000 1000 1000 1200 1200 1200 1200
Kacepetan geser Cepet mudun[mm/s]
menet[mm/s

Bali [mm/s]

Ukuran kasur

LR [mm]

2000 2000 2000 3500 3500 3500 3500

FB[mm]

1600 1600 1600 2500 2500 2500 2500
Dhuwur saka amben nganti lemah [mm]

Daya total motor [KW]


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita