page_banner

Pitakonan

1. Apa jenis produk lan solusi sampeyan bisa nyedhiyakake?

Kita minangka salah sawijining pabrikan paling profesional ing China khusus ing kabeh jinis pers hidrolik tugas berat & logam lan solusi pembentuk komposit ing China.

2. Dibandhingake karo supplier liyane, apa kaluwihan sampeyan duwe?

Dibandhingake karo merek hydaulic press sing misuwur ing donya, kualitas produk kita meh padha, lan layanan kasebut luwih apik tinimbang dheweke, sing paling penting yaiku regane luwih murah tinimbang dheweke.

3. Carane sampeyan bisa njamin kualitas produk lan layanan?

Kita nggawe produk kanthi ketat miturut standar industri utawa luwih dhuwur tinimbang standar industri, kabeh peralatan kita 100% dipriksa lan diverifikasi sadurunge dikirim, mung produk sing mumpuni lan nyukupi kebutuhan pelanggan, banjur dikirim.biasane, kita nawakake garansi setaun kanggo produk kita.miturut syarat pelanggan, kita uga bisa nyedhiyakake wektu garansi ekstensi.Yen produk ana malfunctions, hubungi kita, kita bakal nyedhiyani layanan sawise-sale profesional ing pisanan.Kita bakal nyedhiyani technical support online lan layanan ing 24 jam nalika equipemts failer.Yen masalah ora ditanggulangi, miturut kahanan, kita uga bisa ngirim engineers profesional kanggo tanduran kanggo ngatasi masalah ing pisanan.

4. Apa wektu pangiriman sampeyan?

Biasane, wektu pangiriman yaiku 90-180 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

5. Apa syarat pembayaran sampeyan?

kita nampa TT/L/C ing ngarsane.

6. Apa jinis packing sampeyan duwe?

We nyedhiyani Jiangdong packing standar lan njamin aman nalika transportasi.

7. Apa sampeyan duwe kasus sukses babagan produk lan solusi sampeyan?

Ya, babagan penet hidrolik kanggo mbentuk logam lan komposit, kita duwe akeh kasus sukses sing ditrapake ing proyek domestik lan aborad .kayata mesin tempa logam tugas berat, mesin stamping lembaran logam, mesin stamping panas, mesin teken jero, mesin hidroforming dll.

8. Kepiye carane bisa ngubungi perusahaan sampeyan?lan wektu apa kasedhiya?

You can contact us by email, telephone, wechat, whatsapp etc, the direct email address is forrest@cqjdpress.com, and the direct mobile no. is +86 182 2305 9633