page_banner

Produk

  • lini produksi hidroforming tekanan tinggi internal

    lini produksi hidroforming tekanan tinggi internal

    Pembentukan tekanan tinggi internal, uga disebut hydroforming utawa hidrolik, minangka proses pambentukan materi sing nggunakake cairan minangka medium pembentuk lan entuk tujuan kanggo mbentuk bagean kothong kanthi ngontrol tekanan internal lan aliran materi.Hydro Forming minangka jinis teknologi pambentukan hidrolik.Iku proses kang tabung digunakake minangka billet, lan billet tabung dipencet menyang growong jamur kanggo mbentuk workpiece dibutuhake dening nglamar Cairan tekanan ultra-dhuwur lan feed aksial.Kanggo bagean karo sumbu mlengkung, billet tabung kudu wis mbengkongaken menyang wangun bagean lan banjur pressurized.Miturut jinis bagean mbentuk, tekanan dhuwur internal mbentuk dipérang dadi telung kategori:
    (1) ngurangi hydroforming tabung;
    (2) tabung nang mlengkung sumbu hydroforming;
    (3) multi-pass tabung tekanan dhuwur hydroforming.

  • Fully Automated Sheet metal Stamping Hydraulic Press Production Line kanggo otomotif

    Fully Automated Sheet metal Stamping Hydraulic Press Production Line kanggo otomotif

    Lembaran Otomotif Automated Metal Stamping Hydraulic Press Production Line ngrevolusi garis perakitan mesin pakan lan unloading manual tradisional kanthi nggabungake lengen robot kanggo fungsi penanganan lan deteksi materi kanthi otomatis.Garis produksi stroke sing terus-terusan iki ngidini manufaktur cerdas ing pabrik stamping kanthi operasi tanpa awak sajrone proses produksi.

    Lini produksi minangka solusi canggih sing dirancang kanggo nyepetake proses manufaktur komponen otomotif.Kanthi ngganti tenaga kerja manual nganggo senjata robot, jalur produksi iki entuk pakan lan unloading bahan kanthi otomatis, nalika uga nggabungake kemampuan deteksi canggih.Iki ngoperasikake mode produksi stroke sing terus-terusan, ngowahi pabrik stamping dadi fasilitas manufaktur sing cerdas.

  • Die Tryout Hydraulic Press kanggo Perkakas Part Otomotif

    Die Tryout Hydraulic Press kanggo Perkakas Part Otomotif

    The Advanced Die Tryout Hydraulic Press, dikembangake dening JIANGDONG MACHINERY minangka versi upgrade saka sheet metal stamping press hydraulic single-action.Dirancang khusus kanggo debugging cetakan bagean otomotif, nduweni kemampuan pangaturan stroke sing tepat.Kanthi akurasi fine-tuning nganti 0.05mm saben stroke lan macem-macem mode pangaturan kalebu panyesuaian papat titik mekanik, pangaturan servo hidraulik, lan gerakan mudhun kurang tekanan, pers hidrolik iki nyedhiyakake presisi lan keluwesan sing luar biasa kanggo uji coba lan validasi cetakan.

    The Advanced Die Tryout Hydraulic Press minangka solusi canggih sing dirancang kanggo nyukupi syarat unik debugging cetakan kanggo bagean otomotif.Dibangun ing dhasar pers hidrolik stamping lembaran logam siji-aksi, mesin inovatif iki ngenalake kemampuan pangaturan stroke sing luwih maju kanggo mesthekake tes lan validasi cetakan otomotif sing tepat.Kanthi telung mode pangaturan sing kasedhiya, operator duwe keluwesan kanggo milih cara pangaturan sing optimal kanggo kabutuhan tartamtu.

  • Die Spotting Hydraulic Press kanggo Precision Mold Adjustment

    Die Spotting Hydraulic Press kanggo Precision Mold Adjustment

    The Die Spotting Hydraulic Press minangka mesin khusus sing dirancang kanggo pangolahan lan pangaturan cetakan presisi.Iku utamané cocok kanggo Manufaktur lan ndandani medium kanggo cetakan stamping ukuran gedhe, nyediakake alignment jamur efisien, debugging akurat, lan Kapabilitas Processing tepat.press hydraulic iki teka ing rong wangun struktural: nganggo utawa tanpa piranti flipping jamur, gumantung ing kategori jamur lan syarat proses menthelengi.Kanthi presisi kontrol stroke sing dhuwur lan kemampuan stroke sing bisa diatur, pers hidraulik nawakake telung pilihan fine-tuning sing beda: panyesuaian papat titik mekanik, pangaturan servo hidraulik, lan gerakan mudhun tanpa tekanan.

    The Die Spotting Hydraulic Press minangka solusi teknologi canggih sing dirancang khusus kanggo pangolahan cetakan lan penyesuaian ing industri kayata otomotif, aerospace, lan manufaktur.Kontrol stroke sing tepat lan keluwesan nggawe alat sing penting kanggo debugging cetakan, alignment, lan pangolahan akurat.

  • Sedheng lan kandel plate stamping lan drawing hydraulic press line produksi

    Sedheng lan kandel plate stamping lan drawing hydraulic press line produksi

    Lini Produksi Drawing Deep Medium-Thick Plate Majeng kita kasusun saka limang press hydraulic, conveyor roller, lan conveyor sabuk.Kanthi sistem pangowahan jamur sing cepet, jalur produksi iki ngidini ngganti cetakan kanthi cepet lan efisien.Bisa entuk 5-langkah mbentuk lan nransfer workpieces, ngurangi intensitas tenaga kerja, lan nggampangake produksi efisien peralatan rumah tangga.Kabeh baris produksi kanthi otomatis liwat integrasi PLC lan kontrol tengah, njamin produktivitas optimal.

    Jalur Produksi minangka solusi canggih sing dirancang kanggo produksi komponen sing digambar jero saka piring medium-tebal.Iki nggabungake kekuwatan lan presisi mesin hidrolik kanthi gampang sistem penanganan bahan otomatis, sing nyebabake produktivitas lan nyuda syarat tenaga kerja.

  • Single-action Sheet metal Stamping Hydraulic Press

    Single-action Sheet metal Stamping Hydraulic Press

    Kami Single-action Sheet Metal Stamping Hydraulic Press kasedhiya ing struktur papat kolom lan pigura.Dilengkapi bantalan hidraulik sing mulet mudhun, pers iki mbisakake macem-macem proses kayata peregangan lembaran logam, nglereni (karo piranti buffering), mlengkung, lan flanging.Peralatan kasebut nduweni sistem hidrolik lan listrik independen, ngidini pangaturan lan rong mode operasi: siklus terus (semi-otomatis) lan pangaturan manual.Mode operasi penet kalebu silinder bantalan hidrolik sing ora bisa digunakake, peregangan, lan regangan mundur, kanthi pilihan otomatis antarane tekanan konstan lan stroke kanggo saben mode.Digunakake sacara wiyar ing industri otomotif kanggo stamping komponen logam lembaran tipis, nggunakake cetakan peregangan, pukulan mati, lan cetakan rongga kanggo proses kalebu peregangan, punching, mlengkung, trimming, lan finishing sing apik.Aplikasi kasebut uga ditrapake kanggo aerospace, transportasi rel, mesin pertanian, peralatan rumah tangga, lan akeh lapangan liyane.

  • Automobile Interior Hydraulic Press And Production Line

    Automobile Interior Hydraulic Press And Production Line

    The Automobile Interior Press and Production Line dikembangake dening JIANGDONG MACHINERY utamane digunakake kanggo proses ngecor kompresi kadhemen lan panas komponen interior otomotif kayata dashboard, karpet, langit-langit, lan kursi.Bisa dilengkapi sistem pemanasan kayata lenga termal utawa uap adhedhasar syarat proses, bebarengan karo piranti pakan lan unloading otomatis, oven pemanasan bahan, lan peralatan vakum kanggo mbentuk garis produksi kanthi otomatis.

  • Otomatis High-Speed ​​Fine-Blanking hydraulic Press Line kanggo Komponen Metal

    Otomatis High-Speed ​​Fine-Blanking hydraulic Press Line kanggo Komponen Metal

    Garis Pencet Hidraulik Kecepetan Tinggi Otomatis dirancang kanggo proses blanking presisi komponen logam, khusus kanggo produksi macem-macem bagean adjuster kursi otomotif kayata rak, piring gear, adjuster sudut, uga komponen rem kaya ratchet. , pawls, piring adjuster, lengen tarik, rod push, piring weteng, lan piring support.Salajengipun, iku uga efektif kanggo manufaktur komponen digunakake ing sabuk pengaman, kayata ilat gesper, ring gear utama, lan pawls.Lini produksi iki kasusun saka pers hidraulik sing tliti kanthi tliti dhuwur, piranti pakan otomatis telu-ing-siji, lan sistem unloading otomatis.Nawakake dipakani otomatis, blanking otomatis, transportasi part otomatis, lan fungsi nglereni sampah otomatis.Jalur produksi bisa entuk tingkat siklus 35-50spm.web, piring dhukungan;Kancing, ring njero, ratchet, lsp.

  • Pintu Mobil Hemming Hydraulic Press

    Pintu Mobil Hemming Hydraulic Press

    The Automobile Door Hemming Hydraulic Press dirancang khusus kanggo proses hemming lan operasi blanking lan trimming lawang mobil kiwa lan tengen, tutup bagasi, lan tutup mesin.Dilengkapi sistem pangowahan cepet mati, macem-macem workstation sing bisa dipindhah ing macem-macem formulir, mekanisme clamping mati otomatis, lan sistem pangenalan mati.

  • lini produksi sink banyu stainless steel

    lini produksi sink banyu stainless steel

    Jalur produksi sink banyu stainless steel minangka garis manufaktur otomatis sing kalebu proses kayata unwinding koil baja, nglereni, lan stamping kanggo mbentuk sink.Lini produksi iki nggunakake robot kanggo ngganti tenaga kerja manual, supaya bisa rampung kanthi otomatis manufaktur sink.

    Lini produksi sink banyu stainless steel kasusun saka rong bagean utama: unit pasokan bahan lan unit stamping sink.Loro bagean kasebut disambungake karo unit transfer logistik, sing nggampangake transportasi bahan ing antarane.Unit pasokan materi kalebu peralatan kayata unwinders coil, laminator film, flatteners, cutters, lan stackers.Unit transfer logistik kasusun saka gerobak transfer, garis tumpukan materi, lan garis panyimpenan palet kosong.Unit stamping kalebu papat proses: pemotongan sudut, peregangan primer, peregangan sekunder, pemangkasan pinggiran, sing nggunakake tekanan hidrolik lan otomatisasi robot.

    Kapasitas produksi baris iki yaiku 2 potong saben menit, kanthi output taunan kira-kira 230.000 potong.

  • SMC / BMC / GMT / PCM Composite Molding Hydraulic Press

    SMC / BMC / GMT / PCM Composite Molding Hydraulic Press

    Kanggo njamin kontrol sing tepat sajrone proses ngecor, pers hidrolik dilengkapi sistem kontrol hidrolik servo sing canggih.Sistem iki nambah kontrol posisi, kontrol kacepetan, kontrol kacepetan mikro mbukak, lan akurasi parameter tekanan.Akurasi kontrol tekanan bisa nganti ± 0.1MPa.Parameter kayata posisi geser, kacepetan mudhun, kacepetan pra-pencet, kacepetan bukaan mikro, kacepetan bali, lan frekuensi exhaust bisa disetel lan diatur ing sawetara tartamtu ing layar tutul.Sistem kontrol hemat energi, kanthi gangguan kurang lan impact hidrolik minimal, nyedhiyakake stabilitas sing dhuwur.

    Kanggo ngatasi masalah teknis kayata beban sing ora seimbang sing disebabake dening bagean cetakan asimetris lan panyimpangan kekandelan ing produk tipis sing rata, utawa kanggo nyukupi syarat proses kayata lapisan ing cetakan lan demolding paralel, pers hidraulik bisa dilengkapi karo papat pojok instan dinamis. piranti leveling.Piranti iki nggunakake sensor pamindhahan kanthi tliti dhuwur lan katup servo respon frekuensi dhuwur kanggo ngontrol tumindak koreksi sinkron saka aktuator papat silinder.Iki entuk akurasi leveling papat sudhut maksimal nganti 0.05mm ing kabeh meja.

  • LFT-D serat dawa dikiataken termoplastik komprèsi langsung ngecor line produksi

    LFT-D serat dawa dikiataken termoplastik komprèsi langsung ngecor line produksi

    The LFT-D long fiber reinforced thermoplastic compression direct molding line produksi minangka solusi komprehensif kanggo nggawe bahan komposit sing berkualitas kanthi efisien.Lini produksi iki kasusun saka sistem panuntun benang serat kaca, extruder campuran plastik serat kaca twin-screw, konveyor pemanasan blok, sistem penanganan bahan robotik, pers hidrolik cepet, lan unit kontrol terpusat.

    Proses produksi diwiwiti kanthi serat kaca terus-terusan dipakani menyang extruder, ing ngendi dipotong lan diekstrusi dadi bentuk pelet.Pelet kasebut banjur dipanasake lan dicithak kanthi cepet menyang wangun sing dikarepake kanthi nggunakake sistem penanganan material robot lan penet hidrolik cepet.Kanthi kapasitas produksi taunan saka 300.000 kanggo 400.000 stroke, baris produksi iki njamin produktivitas dhuwur.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3