page_banner

produk

Lini produksi pers hidrolik multi-stasiun otomatis ekstrusi / penempaan

Katrangan singkat:

Lini produksi pers hidrolik multi-stasiun otomatis dirancang kanggo proses mbentuk ekstrusi kadhemen komponen poros logam.Bisa ngrampungake pirang-pirang langkah produksi (biasane 3-4-5 langkah) ing macem-macem stasiun pers hidrolik sing padha, kanthi transfer materi antarane stasiun sing difasilitasi dening robot jinis stepper utawa lengen mekanik.

Lini produksi ekstrusi otomatis multi-stasiun kalebu macem-macem piranti, kalebu mekanisme pakan, sistem ngurutake lan inspeksi, trek geser lan mekanisme flipping, pers hidrolik ekstrusi multi-stasiun, cetakan multi-stasiun, lengen robot sing ngganti cetakan, piranti ngangkat, lengan transfer, dan robot unloading.


Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

Proses Produksi Streamline:Lini produksi ekstrusi / penempaan otomatis multi-stasiun mbisakake ngrampungake pirang-pirang langkah produksi ing macem-macem stasiun pers hidrolik tunggal.Iki ngilangi kabutuhan intervensi manual lan nambah efisiensi produksi kanthi signifikan.

Transfer materi sing efisien:Transfer materi antarane stasiun difasilitasi dening robot jinis stepper utawa lengen mekanik, njamin gerakan bahan sing lancar lan efisien.Iki ngilangi risiko mishandling materi lan nambah akurasi produksi sakabèhé.

Lini produksi ekstrusi otomatis multi-stasiun (1)
Lini produksi ekstrusi otomatis multi-stasiun (3)

Aplikasi serbaguna:Baris produksi cocok kanggo proses mbentuk extrusion kadhemen komponen batang logam.Bisa nampung macem-macem langkah produksi, biasane saka 3 nganti 5 langkah.Versatility iki ngidini manufaktur kanggo gawé sawetara saka sudhut komponen batang logam karo wangun lan ukuran beda.

Tingkat otomatisasi dhuwur:Garis produksi ekstrusi / penempaan otomatis multi-stasiun kanthi otomatis, nyuda ketergantungan ing tenaga kerja manual lan nyuda kesalahan manungsa.Iki nambah konsistensi produksi lan kualitas produk.

Peningkatan Produktivitas:Kanthi proses otomatis, jalur produksi nambah produktivitas.Kanthi ngilangi tugas sing akeh wektu kanggo nangani bahan manual lan ngoper proses, manufaktur bisa entuk output produksi sing luwih dhuwur lan nyukupi panjaluk pelanggan kanthi tepat wektu.

Aplikasi

Industri Otomotif:Lini produksi ekstrusi / penempaan otomatis multi-stasiun nemokake aplikasi ekstensif ing industri otomotif, khusus kanggo produksi komponen poros logam sing digunakake ing macem-macem sistem otomotif.Komponen kasebut kalebu poros transmisi, poros penggerak, lan komponen sistem kemudi.

Produksi Mesin:Garis produksi uga cocog kanggo proses pembentukan ekstrusi kadhemen komponen poros logam sing digunakake ing manufaktur mesin.Iki kalebu komponen kayata poros, gear, lan kopling, sing penting kanggo macem-macem sistem mekanik.

Aerospace lan Pertahanan:Presisi lan efisiensi sing dhuwur saka garis produksi ekstrusi / penempaan otomatis multi-stasiun nggawe cocok kanggo ngasilake komponen poros logam sing digunakake ing aplikasi aerospace lan pertahanan.Komponen kasebut penting kanggo fungsi pesawat, pesawat ruang angkasa, lan mesin pertahanan.

Peralatan industri:Garis produksi bisa nyukupi kabutuhan sektor peralatan industri, ngasilake komponen poros logam sing digunakake ing produksi lan operasi mesin industri sing beda-beda.Komponen kasebut nyumbang kanggo efisiensi lan linuwih saka macem-macem proses industri.

Ing ringkesan, multi-stasiun otomatis extrusion / forging line produksi nawakake streamlined lan Highly otomatis solusi kanggo proses extrusion kadhemen mbentuk komponen batang logam.Versatility, efisiensi, lan tingkat otomatisasi sing dhuwur ndadekake cocok kanggo macem-macem industri, kalebu otomotif, manufaktur mesin, aerospace, pertahanan, lan peralatan industri.Kanthi nggunakake kaluwihan otomatisasi lan produksi sing lancar, jalur produksi iki nambah produktivitas, kualitas, lan kepuasan pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita