page_banner

Layanan

Nyedhiyani pelanggan karo layanan pra-sale kabeh-mubeng, layanan in-sale, layanan sawise-sale & Layanan On-Site kanggo Ndhukung Manufaktur Produktif

JIANGDONG MACHINERY bangga nawakake pelanggan teknik lan layanan purna jual sing ndhukung manufaktur produktif.

Kita duwe tim teknis mekanik, hidrolik lan listrik / kontrol sing duwe katrampilan lan kawruh sing dhuwur ing mesin hidrolik lan peralatan penanganan cetakan.

Sadawane umur mesin hidrolik JD, tim teknis kita nglengkapi tim layanan situs.Tim teknik lan layanan teknis kita kerja bareng kanggo njamin solusi sing efisien lan efektif kanggo masalah utawa masalah situs.

Apa nyediakake bagean panggantos utawa instalasi turnkey hydraulic press line, tim sales kita, tim teknis lan tim sawise-layanan bisa mbantu.

Yen sampeyan pengin ngerti carane Jiangdong Machinery mbandhingake karo supplier liyane, mangga takon lan kita bakal seneng menehi sampeyan solusi.

Dhukungan 24 jam pusat panggilan telekomunikasi ing saindenging jagad hubungi kami layanan informasi ikon datar komposisi ilustrasi vektor terisolasi abstrak
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita