page_banner

Profil Perusahaan

gawan

Chongqing Jiangdong Machinery Co., Ltd. (sabanjuré diarani "Jiangdong Machinery") minangka perusahaan penempaan lengkap sing nggabungake R&D, produksi, dodolan lan layanan mesin press hidrolik, teknologi pembentuk sing entheng, bagean entheng, stamping panas lan adhem, casting logam. , etc. Perusahaan manufaktur peralatan lan bagean.Antarane, riset lan pangembangan mesin hidrolik lan jalur produksi perusahaan duwe otomatisasi, intelijen, lan keluwesan sing luwih maju.Ing wektu sing padha, Mesin Jiangdong bisa nyedhiyakake macem-macem peralatan pambentuk hidrolik logam lan non-logam lan solusi teknologi pambentukan terpadu, utamane ing bobot entheng mobil.Riset lan pangembangan teknologi pembentuk presisi lan peralatan baris lengkap kanthi otomatis wis mbentuk teknologi kunci inti lan kaluwihan kompetitif.

Mesin Jiangdong saiki bisa ngrancang lan ngasilake 30 seri, luwih saka 500 jinis mesin hidrolik lan set lengkap peralatan otomatis kanggo jalur produksi.Spesifikasi produk saka 50 ton nganti 10.000 ton.Produk utama kami adalah sheet metal stamping press, metal forging presses, metalforming presses, deep draw presses, hot stamping press, hot forging presses, kompresi molding press, heat platen presses, hydroforming presses, die spotting presses, die tryout presses, door hemming presses , komposit mbentuk mekso, super plastik mbentuk mekso, isothermal mekso forging, straightening mekso lan akeh liyane.Iki digunakake kanthi wiyar ing aerospace, energi anyar, manufaktur mobil, peralatan militer, transportasi kapal, lan transportasi rel., industri petrokimia, peralatan omah industri ringan, bahan anyar lan lapangan liyane.Jiangdong Machinery njupuk timbal ing maringaken sertifikasi sistem kualitas ISO9001.Ing taun 2012, produk kasebut lulus sertifikasi sistem keamanan CE EU.Produk kasebut wis diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Oceania, Afrika, Jepang, Korea Selatan lan negara lan wilayah liyane.

gawan
babagan kita (4)

Jiangdong Machinery duweni 3 anak perusahaan sing diduweni kabeh lan 2 perusahaan saham gabungan, yaiku Chongqing Jiangdong Metal Casting Co., Ltd. (anak perusahaan sing diduweni kabeh), Chongqing Jiangdong Auto Parts Co., Ltd. (anak perusahaan sing diduweni kabeh), lan Chongqing Jiangdong Mould Co., Ltd. Perusahaan sing tanggung jawab (anak perusahaan sing diduweni kabeh), Chongqing Fostain Intelligent Equipment Co., Ltd. (perusahaan saham gabungan), Ilmu lan Teknologi Mesin Beijing Guochuang Lightweight Science Research Institute Co., Ltd. (saham gabungan). perusahaan).Perusahaan kalebu area 403 hektar, kanthi total aset 740 yuta yuan, luwih saka 80.000 meter persegi bangunan pabrik standar, lan 534 karyawan.

Jiangdong Machinery minangka unit wakil ketua Cabang Mesin Forging saka Asosiasi Industri Alat Mesin China, unit wakil presiden Asosiasi Industri Bahan Gabungan China, unit pamrentahan "Proses Pembentukan Bahan Ringan China lan Inovasi Teknologi Industri Peralatan. Alliance", lan anggota Unit Komite Teknis Standardisasi Mesin Tempa Nasional, unit anggota Komite Teknis Standardisasi Pers Hidrolik Nasional, lan wakil ketua unit Asosiasi Penempaan Chongqing.Wis dirating minangka "Perusahaan Apik banget ing Industri Mesin China", "Merek Paling Kompetitif ing Industri Mesin China", Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lan Perusahaan Demonstrasi Inovasi Teknologi tingkat Municipal.Merek dagang Jiangdong minangka merek dagang sing misuwur ing Chongqing, lan produk seri pers hidrolik wis entuk gelar kehormatan kayata "Produk Merek Terkenal Chongqing".

babagan kita (5)
babagan kita (6)

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan wis nindakake 4 proyek ilmu lan teknologi nasional lan 2 proyek penguatan basis industri Kamentrian Industri lan Teknologi Informasi.Perusahaan wis luwih saka 80 paten nasional, kalebu 13 paten penemuan;wis menangaké 2 Machinery Industry Science and Technology Awards, 1 China Industrial First Machine (set), 1 Chongqing Science and Technology Award, lan 8 Chongqing Municipal Science and Technology Achievements.Wis 8 produk anyar tombol ing Chongqing lan 10 produk dhuwur-tech ing Chongqing;wis melu ing ngrumusake 2 standar nasional lan 11 standar industri (kang 2 standar nasional lan 1 standar industri wis dirilis lan dipun ginakaken).

Perusahaan kasebut nglayani negara kanthi industri minangka tanggung jawab dhewe lan inovasi teknologi minangka jiwane.Wis setya nggawe pusat teknologi perusahaan nasional, perusahaan demonstrasi inovasi teknologi nasional, pusat riset teknik gabungan nasional lan lokal, mbangun riset ilmiah lan basis demonstrasi industri sing entheng ing wilayah kulon, lan ngupayakake mbangun kelas siji domestik. mbentuk panyedhiya teknologi sing bisa melu kompetisi internasional.