page_banner

produk

SMC / BMC / GMT / PCM Composite Molding Hydraulic Press

Katrangan singkat:

Kanggo njamin kontrol sing tepat sajrone proses ngecor, pers hidrolik dilengkapi sistem kontrol hidrolik servo sing canggih.Sistem iki nambah kontrol posisi, kontrol kacepetan, kontrol kacepetan mikro mbukak, lan akurasi parameter tekanan.Akurasi kontrol tekanan bisa nganti ± 0.1MPa.Parameter kayata posisi geser, kacepetan mudhun, kacepetan pra-pencet, kacepetan bukaan mikro, kacepetan bali, lan frekuensi exhaust bisa disetel lan diatur ing sawetara tartamtu ing layar tutul.Sistem kontrol hemat energi, kanthi gangguan kurang lan impact hidrolik minimal, nyedhiyakake stabilitas sing dhuwur.

Kanggo ngatasi masalah teknis kayata beban sing ora seimbang sing disebabake dening bagean cetakan asimetris lan panyimpangan kekandelan ing produk tipis sing rata, utawa kanggo nyukupi syarat proses kayata lapisan ing cetakan lan demolding paralel, pers hidraulik bisa dilengkapi karo papat pojok instan dinamis. piranti leveling.Piranti iki nggunakake sensor pamindhahan kanthi tliti dhuwur lan katup servo respon frekuensi dhuwur kanggo ngontrol tumindak koreksi sinkron saka aktuator papat silinder.Iki entuk akurasi leveling papat sudhut maksimal nganti 0.05mm ing kabeh meja.


Detail Produk

Tag produk

Keuntungan produk

Ditingkatake Presisi:Sistem kontrol hidrolik servo majeng njamin posisi, kacepetan, lan kontrol tekanan sing tepat sajrone proses cetakan.Iki nambah akurasi cetakan sakabèhé lan konsistensi bahan komposit.

Efisiensi energi:Pers hidrolik dilengkapi sistem kontrol hemat energi sing ngoptimalake konsumsi energi.Iki nyuda biaya operasional lan ningkatake kelestarian.

SMCGNTBMC komposit cetakan hidrolik press (4)
SMCGNTBMC komposit cetakan hidrolik press (8)

Stabilitas dhuwur:Kanthi sistem kontrol sing stabil lan dampak hidraulik sing minimal, pers hidrolik nawakake operasi sing dipercaya lan lancar.Nyilikake getaran lan njamin output kualitas sing konsisten.

Aplikasi serbaguna:Press hydraulic cocok kanggo macem-macem jinis bahan komposit, kalebu SMC, BMC, GMT, lan PCM.Iki digunakake akeh ing industri kayata otomotif, aerospace, konstruksi, lan barang konsumen.

Kapabilitas Kustomisasi:Pencet hidrolik bisa disesuaikan kanggo nyukupi syarat cetakan khusus, kayata lapisan cetakan lan demolding paralel.Fleksibilitas iki ngidini manufaktur bisa adaptasi karo kabutuhan produksi sing beda-beda lan nambah efisiensi.

Aplikasi Produk

Industri Otomotif:Pers hidrolik digunakake kanggo ngasilake macem-macem komponen otomotif, kayata panel njaba, dashboard, lan trim interior sing digawe saka bahan komposit.Nawakake daya tahan, sifat entheng, lan keluwesan desain.

Industri Aerospace:Bahan komposit digunakake sacara ekstensif ing industri aerospace kanggo produksi bagean pesawat.Pers hidrolik mbisakake manufaktur komponen kanthi rasio kekuatan-kanggo-bobot dhuwur lan tahan kanggo kahanan sing ekstrim.

Sektor Konstruksi:Pers hidrolik digunakake ing industri konstruksi kanggo ngasilake produk komposit kayata panel, claddings, lan unsur struktural.Bahan kasebut nyedhiyakake insulasi sing apik, tahan korosi, lan daya tarik estetis.

Barang konsumen:Macem-macem barang konsumen, kayata furnitur, barang olahraga, lan peralatan rumah tangga, entuk manfaat saka panggunaan bahan komposit.Press hydraulic nyumbang kanggo produksi efisien barang kasebut.

Kesimpulane, press hidrolik cetakan komposit SMC / BMC / GMT / PCM nawakake presisi, efisiensi energi, lan stabilitas sing luwih dhuwur sajrone proses cetakan.Versatility ndadekake cocok kanggo sawetara industri, kalebu otomotif, aerospace, construction, lan barang konsumen.Pers hidrolik iki ngidini produsen ngasilake bahan komposit sing berkualitas kanthi fitur sing disesuaikan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita