page_banner

produk

LFT-D serat dawa dikiataken termoplastik komprèsi langsung ngecor line produksi

Katrangan singkat:

The LFT-D long fiber reinforced thermoplastic compression direct molding line produksi minangka solusi komprehensif kanggo nggawe bahan komposit sing berkualitas kanthi efisien.Lini produksi iki kasusun saka sistem panuntun benang serat kaca, extruder campuran plastik serat kaca twin-screw, konveyor pemanasan blok, sistem penanganan bahan robotik, pers hidrolik cepet, lan unit kontrol terpusat.

Proses produksi diwiwiti kanthi serat kaca terus-terusan dipakani menyang extruder, ing ngendi dipotong lan diekstrusi dadi bentuk pelet.Pelet kasebut banjur dipanasake lan dicithak kanthi cepet menyang wangun sing dikarepake kanthi nggunakake sistem penanganan material robot lan penet hidrolik cepet.Kanthi kapasitas produksi taunan saka 300.000 kanggo 400.000 stroke, baris produksi iki njamin produktivitas dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

Integrasi Komponen:Lini produksi kanthi lancar nggabungake macem-macem komponen, kalebu sistem panuntun serat kaca, extruder, conveyor, sistem robot, pers hidrolik, lan unit kontrol.Integrasi iki ngoptimalake efisiensi produksi lan nggampangake operasi sing lancar.

High-Speed ​​Hydraulic Press:Pencet hidraulik cepet beroperasi kanthi kacepetan geser kanthi cepet (800-1000mm / s) kanggo gerakan mudhun lan bali, uga kecepatan bukaan cetakan lan cetakan sing bisa diatur (0.5-80mm / s).Kontrol proporsional servo ngidini pangaturan tekanan sing tepat lan wektu mbangun ton kanthi cepet mung 0,5 detik.

LFT-D long fiber molding lini produksi (2)
LFT-D long fiber molding lini produksi (3)

Penguatan serat dawa:Lini produksi LFT-D dirancang khusus kanggo bahan komposit termoplastik sing dikuatake serat dawa.Tulangan serat sing terus-terusan nambah sifat mekanik, kayata kaku, kekuatan, lan resistensi dampak, produk pungkasan.Iki ndadekake iku cocok kanggo aplikasi nuntut.

Penanganan Material Otomatis:Sistem penanganan materi robot njamin gerakan sing efisien lan tepat saka produk sing dicetak.Nyuda syarat tenaga kerja manual, nambah kacepetan produksi, lan nyuda resiko kesalahan utawa karusakan nalika ditangani.

Kapasitas Produksi Customizable:Lini produksi nawakake keluwesan babagan kapasitas produksi, kanthi kisaran kapasitas taunan 300.000 nganti 400.000 stroke.Produsen bisa nyetel volume produksi kanggo nyukupi kabutuhan khusus lan panjaluk pasar.

Aplikasi

Industri Otomotif:Lini produksi komposit LFT-D akeh digunakake ing industri otomotif kanggo nggawe komponen entheng lan kinerja dhuwur, kalebu panel awak, bumper, trim interior, lan bagean struktural.Tulangan serat dawa nyedhiyakake sifat mekanik sing apik, nggawe bahan komposit cocog kanggo ningkatake efisiensi bahan bakar lan njamin safety.

Sektor Dirgantara:Bahan komposit sing diprodhuksi dening jalur produksi LFT-D nemokake aplikasi ing industri aerospace, utamane kanggo interior pesawat, komponen mesin, lan unsur struktural.Sifat entheng lan rasio kekuatan-kanggo-bobot sing luar biasa saka bahan kasebut nyumbang kanggo efisiensi bahan bakar lan kinerja pesawat sakabèhé.

Peralatan industri:Lini produksi komposit LFT-D bisa ngasilake komponen termoplastik sing dikuatake kanggo macem-macem peralatan industri, kayata bagean mesin, omah, lan enclosure.Kekuwatan lan daya tahan bahan sing dhuwur nambah kinerja lan umur dawa mesin industri.

Barang konsumen:Fleksibilitas garis produksi LFT-D ngluwihi produksi barang konsumen.Bisa nggawe produk komposit kanggo industri furnitur, peralatan olahraga, peralatan rumah tangga, lan liya-liyane.Sifat bahan komposit sing entheng nanging kuwat nambah fungsionalitas lan estetika produk konsumen kasebut.

Ing ringkesan, LFT-D long fiber reinforced thermoplastic compression direct molding line produksi nawakake solusi terpadu lan efisien kanggo ngasilake bahan komposit sing berkualitas.Kanthi pers hidraulik kanthi kacepetan dhuwur, sistem penanganan bahan otomatis, lan kapabilitas penguatan serat dawa, jalur produksi iki nyukupi kabutuhan macem-macem industri, kalebu otomotif, aeroangkasa, peralatan industri, lan barang konsumen.Iki ngidini manufaktur nggawe produk komposit sing entheng, kuwat, lan awet kanggo macem-macem aplikasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita