page_banner

warta

Jiangdong Machinery melu ing "2023 High-end Equipment Precision Forming Technology Colaborative Conference"

Saka 20 nganti 23 Juli 2023, iki disponsori dening Institut Riset Teknik Teknologi Southwest China Ordnance Equipment Group, Pusat Inovasi Teknologi Pembentukan Ekstrusi Komponen Kompleks Industri Ilmu lan Teknologi Pertahanan Nasional, Institut Riset Teknologi Manufaktur Aeronautika China lan Nuklir China. Power Research and Design Institute, etc. Jiangdong Machinery melu ing "2023 High-end equipment Advanced Forming Manufacturing Technology Collaborative Innovation Conference" sing dianakake ing Taiyuan, Shanxi.Tema konferensi kasebut yaiku: presisi mbentuk inovasi kolaborasi, nuduhake asil manufaktur peralatan dhuwur.Konferensi fokus ing ijol-ijolan lan diskusi presisi mbentuk prestasi inovasi ing aerospace, peralatan transportasi, Marine, transit rel lan peralatan manufaktur cerdas.
Jiangdong Machinery minangka perusahaan "raksasa cilik" khusus lan khusus, perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan keuntungan intelektual nasional, wakil ketua unit Cabang Mesin China Asosiasi Alat Mesin lan salah sawijining perusahaan master pertama Rantai manufaktur peralatan Chongqing, kanthi "industri Mesin China sing apik banget", "Industri Mesin China merek paling kompetitif" lan penghargaan liyane.
Minangka Produsèn peralatan forging penting ing China, Jiangdong Machinery utamané melu peralatan forging lan teknologi mbentuk entheng.Kanthi desain digital, kontrol hemat energi servo ijo hidrolik elektromekanis, kontrol gerakan servo kanthi tliti dhuwur, gerakan sinkron multi-sumbu lan leveling, kontrol presisi tugas berat kanthi kacepetan dhuwur, remot kontrol lan diagnosis lan otomatisasi kontrol terpadu fleksibel lan inti tombol liyane teknologi, ing tingkat anjog domestik.Produk digunakake ing otomotif, aerospace, pertahanan nasional, energi anyar, transit rel, bahan anyar, kapal, petrokimia, peralatan omah lan lapangan liyane.
Ketua perusahaan Zhang Peng lan sekretaris Partai, manajer umum Liu Xuefei mimpin tim kanggo rawuh.Liu Xuefei, sekretaris Komite Partai lan manajer umum, lan Yang Jixiao, kepala teknologi pembentuk entheng, masing-masing menehi laporan babagan Peralatan Pembentuk Lanjut lan Teknologi Ringan lan Teknologi lan Peralatan Pembentukan Ringan ing forum kasebut, sing masing-masing ngenalake lan nuduhake kemajuan Jiangdong Machinery wis digawe ing forging ing taun anyar.

Lini produksi hydroforming tekanan ultra-tinggi

Lini produksi hydroforming tekanan ultra-tinggi

Ekspansi gas panas mbentuk press hidrolik

Ekspansi gas panas mbentuk press hidrolik

Isothermal forging hydraulic press line produksi kanggo omah peluru

Isothermal forging hydraulic press line produksi kanggo omah peluru

Sajrone rapat kasebut, pimpinan utama perusahaan nindakake ijol-ijolan ekstensif lan jero karo unit riset ilmiah, universitas lan lembaga riset sing melu.Para peserta kanthi lengkap negesake peralatan penempaan mati maju sing dikembangake dening Mesin Jiangdong ing taun-taun pungkasan, kayata penempaan isotermal, pembentuk superplastik lan peralatan pembentuk multi-stasiun, ngisi cairan lan peralatan pembentuk bengkak gas, tabung ultra-dawa / silinder extrusion / nggambar peralatan mbentuk. , peralatan bubuk mbentuk kayata kolom tamba lan peralatan ngecor komposit serat.Padha wis ditulis kekarepan kanggo nindakake ing-ambane kerjasama karo Jiangdong Machinery ing lapangan mbentuk proses, mbentuk peralatan lan mbentuk teknologi ing mangsa, lan terus kanggo ningkataké pangembangan mbentuk peralatan lan teknologi ing lapangan aerospace, pertahanan nasional. lan industri militer ing China.


Wektu kirim: Jul-27-2023